Jävla de

 Vem det än är som har bestämt att mitt liv ska se ut såhär är dum, tycker jag. Vill sätta mig på bakhasorna och vägra. Bara vägra. Om det ska vara såhär, nej, då vill jag inte. Då ska jag… jag ska… jag ska inte andas tills allt blir som vanligt igen. Då får de se hur det blir. Då kommer de ångra sig. De. Som har gjort såhär. De som har bestämt att jag ska leva såhär. Jävla de.

 

Annonser

2 reaktioner till “Jävla de

  1. Pluttan. Jag hoppas att du förstår hur jag menar när jag säger att jag förstår att det känns så. Jag har ju inte varit igenom samma sak som dig men jag känner verkligen med dig. Igår kväll när jag skulle sova började jag tänka och blev så jävla arg på att sådant händer. Tänkte på min pigga, glada svärmor och varför skulle det här hända henne? Varför skulle det hända dig? VArför ska det hända någon? Varför finns skiten?! KRAM.

    1. Ja, det verkar som att jag tar mitt sorgearbete lite omvänt. Först sorg, sen accepterande sen ilska och nu förnekelse typ? skumt. vill ju bara tillbaks till mitt gamla jag. där jag kunde påverka. tänker mycket på din svärmor och är glad att hon har er. Ni är oerhört viktiga. glöm inte det. Även om det kan kännas maktlöst och att ni inte kan hjälpa henne, så gör ni det med att finnas där. Ni gör ett jättearbete. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s