Skriva vs Leva

Jag har inte skrivit på ett tag, jag har levt. Som det är i mitt liv, måste jag välja. Leva eller skriva. Jag hinner och orkar inte med båda. Så nu har jag levt ett tag. Men det sket sig. Så nu ska jag skriva igen. Nån dag kanske båda får plats.

Annonser

2 reaktioner till “Skriva vs Leva

 1. Ja, ett neuropsykologiskt test skulle säkert visa dig att du bara klarar ”några få bollar i luften samtidigt”. Det gjorde mitt, kom bara upp till 3-4 medan ”normala” klarar över 8 i samma test. Det handlade om räknetal både fram och bak och att komma ihåg. Skit pomfritt!

  Egentligen borde jag varken ha man eller barn för ibland orkar jag ingenting för huvudet är för fullt. Men de väntar ut mig och jag får vila.
  Min man är seglare, han brukar säga att vårt förhållande är som att segla, ibland måste man vänta länge på rätt vind och man kan ju inte kliva av båten, eller hur? Det är då jag älskar honom ändå mer.
  Och dom finns, en dag finner du också någon som det funkar med och ni kan segla vidare tillsammans.

  Kram!

  1. Jag har gjort massa tester, bla neuropsykologiska tester. På rehabavdelningarna gick det mesta ut på tester.
   Det som är svårt och kan vara lite missvisande ned sådana tester är att de sker i ett slutet lugnt rum. Förutsättningarna har alltså varit helt annorlunda än i riktiga livet. De har ofta skett när jag har varit ganska pigg. Så de testerna har inte visat något, där har jag legat på normalkurvan. Siffertesterna har gått jättebra, det har alltid varit lätt för mig att minnas sifferkombinationer.
   Det är det där andra som går sämre. Uthålligheten, känsligheten för stök. Att jag måste vila mellan två aktiviteter. Att det inte går att köra på, som det gjorde förr.
   Ditt förhållande låter mycket speciellt och fint. Blir glad av att höra att att du har ett sånt förhållande.
   Kram
   Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s